ELEME - Online store

Kas soovid hoida igas ruumis vajalikku õhutemperatuuri ja vähendada küttearvet? Paigalda Netatmo nutikas radiaatoriventiil ja vaheta kütet vastavalt vajadusele.

Säästa energiat ja reguleeri mugavalt kogu oma kodu temperatuuri, Netatmo radiaatori termostaadi komplekt aitab Sul lihtsalt ja mugavalt vähendada energiatarbimist kuni 37%* tavapärasest energiatarbimisest. Selle komplektiga saad toatemperatuuri juhtida otse nutiseadmest – oma voodist või kasvõi teisest maailma otsast.

Kütterežiimi saad seadistada vastavalt graafikule – esitatakse viis küsimust, mille põhjal koostatakse Sinu harjumustest lähtuv graafik, tagades alati soovitud temperatuuri. Termostaat reguleerib temperatuuri sõltuvalt sellest, millal te ärkate, lähete tööle, tulete koju või magama. Igas toas saab määrata oma mugavustemperatuuri.

Kaugjuhtimissüsteem – halda kogu maja kütet otse oma nutitelefonist. Planeeri oma harjumustest lähtuvalt – kütta seal, kus ja millal seda vajad. Reguleeri iga tuba eraldi – kas soovid elutuppa soojemat ja magamistuppa madalamat temperatuuri? Pole probleemi. Avatud akna tuvastamine – kui termostaat tuvastab, et ruumis on avatud aken, lülitab see kütte välja, et vältida soojakadu. Intelligentne juhtimine - termostaat analüüsib ruumi reaalajas ja reguleerib kütet sõltuvalt päikesevalgusest ja ruumi kasutusest. Öörežiim – säästa energiat magamise ajal, soojendades ainult magamistuba ja vähendades kütet ülejäänud majas. Tõsta – vajadusel saab ruumi temperatuuri ajutiselt tõsta kuni kolmeks tunniks. Tänu automaatsele hooldusfunktsioonile annab Netatmo termostaat teada, kui patareid on vaja vahetada või kui küttesüsteemis on rike. 

Õige temperatuur õigel ajal Netatmo  Nutikate Radiaatoriventiilide Stardikomplektiga.

*Allikas: siseuuring, Netatmo Smart Thermostati omanike keskmine energiasaast Euro- opas novembrist 2014 kuni martsini 2015 vorreldes mitteprogrammeeritavaid termo- staate kasutavate paigaldustega. Saastud riigiti: Belgia: 37%, Prantsi aa: 31%, Saksa-maa: 37%, Itaalia: 39%, Hispaania: 42%, Uhendkuningriik: 35%. https:/static.netatmo.com/energy/save37.pdf

Osta toode: Teie veebipood