ELEME - Online store

Forerunner 965 – esmaklassiline GPS-i jooksu- ja triatloni nutikell

Forerunner 965-l on kerge titaanist raam, täiendavad jõudlusnäitajad, sisseehitatud kaardistus ja võimalus salvestada Forerunner 265-ga võrreldes rohkem lugusid otse kellale.

Sportlased saavad kasutada uut koormussuhte funktsiooni, et jälgida lühiajalist ja keskmise pikkusega koormuse suhet – see kõik jääb piiridesse, mis aitab neil püsida tervena ja vältida tagasilööke.

Forerunner 965 pakub uuenduslikke tööriistu, mis aitavad sportlastel piire ületada:

  • Alustage vaba päeva hommikuaruandega, mis annab ülevaate eelmise öö unest ja päeva treeninguväljavaadetest koos HRV (südame löögisageduse varieeruvuse) olekuga.
  • Kasutage võistlusvidinat, et saada treeningnõuandeid, isikupärastatud igapäevaseid soovitatud treeninguid ja eelseisva võistluse lõpetamisaja ennustusi.
  • Vaadake isikupärastatud igapäevaseid soovitatud treeninguid, mis kohanduvad pärast iga jooksu soorituse ja taastumise järgi.
  • Tehke kindlaks, kas on hea päev pingutada või võtta rahulikult, kasutades unekvaliteedil, taastumisel, treeningkoormusel ja muul põhinevat treeningvalmiduse skoori.
  • Mõõtke jooksuvõimsust ja jooksudünaamikat randmelt – pole vaja rakendust ega lisavarustust.

Et aidata sportlastel läbipõlemist ära hoida, jälgivad ja haldavad reaalaja vastupidavuse ülevaated nende pingutustaset, samal ajal kui Climb Pro võimaldab neil näha reaalajas teavet praeguste ja eelseisvate tõusude kohta, sealhulgas kalde, vahemaa ja kõrguse suurenemise kohta.

Täisvärvilised sisseehitatud kaardid aitavad sportlastel rajal püsida ja distantsi läbida.

Forerunner 965 aku kestab kuni 31 tundi GPS-režiimis ja kuni 23 päeva nutikella režiimis.

Saadaval 3 värvitoonis, mis sobivad Teie stiiliga: ELEME.ee - Teie veebipood