ELEME - Online store

Hyperice uudised

Hyperice on lisanud oma seadmete valikusse kaks uut ja suurepärast uuendust: 1) soojendusega Hypervolt massaažipüstoli otsik  ja 2) Normatec Lower Legs säärised.

Massaažipüstoli otsik  on loodud pingul olevate lihaste vabastamiseks, väsimuse ja jäikuse vähendamiseks ning täieliku liikumisulatuse säilitamiseks, veelgi tõhusamaks massaažiks ning soojenemise ja taastumise kiirendamiseks.

Lihaskoe temperatuuri tõstmine võimaldab Teie kehal tõhusamalt liikuda, kiirendades samal ajal ka soojendusprotsessi. Te ei saavuta mitte ainult jõusaalis paremaid tulemusi, vaid märkate ka igapäevastes olukordades paremat liikuvust.

See otsik ühildub kõigi Hypervolti mudelitega. 3 soojendustaset vahemikus +43C kuni +49C, aku kestus kuni 75 min kõrgeimatel seadistustel ja seda saab mugavalt laadida USB-C kaabliga.

Juba saadaval: ELEME.ee - Teie veebipood



Täiesti uus Normatec Lower Legs on täielikult kaasaskantav ja pakub dünaamilist õhumassaaži säärelihastele, et säilitada painduvust ja vähendada jalgade lihaspingeid.

Normatec Lower Legs kontseptsioon on tuua meie tehnoloogia eelised laiemale publikule ja võimaldada rohkematel inimestel kasutada Normateci sarja tooteid, pakkudes kaasaskantavat versiooni, mida saab kasutada rohkemates kohtades.

Normatec Lower Legs pakub sääremarjadele sihipärast massaaži kolme omavahel osaliselt kattuva tsooniga 360-kraadise kompressiooniga, mis brändi väitel suurendab vereringet, kiirendab taastumist, vähendab põletikku ning leevendab valu ja pinget sääreosas.

Normatec Lower Legs pakub Hyperice'i rakenduse kaudu seitsmel tasemel kohandatava massaažiga ja Bluetooth®-toega juhtnuppudega, turul kõige ainulaadsemat kasutuskogemust.

Kuni kolm tundi aku kestust täislaadimisel, TSA on heaks kiitnud kaasaskandmiseks.



Juba saadaval: ELEME.ee - Teie veebipood