ELEME - Online store

Audio Pro C20: mitmekülgne kõik-ühes lahendus muusika ja teleri jaoks

Audio C20 on stiilne juhtmevaba aktiivne stereokõlar, mis on loodud nii muusika kui ka teleri kuulamiseks.

Audio Pro C20 põhifunktsioonid:

  • Voogesitage muusikat juhtmevabalt TIDAL Connecti, Spotify Connecti, Airplay 2, Google Casti, Audio Pro Multiroomi või Bluetoothi kaudu.
  • Suurendage oma telerivaatamiskogemust kaasahaarava ja võimsa heliga tänu ARC-sisendile.
  • Kuulake vinüüli: ühendage oma plaadimängija hõlpsalt sisseehitatud MM eelvõimu abil.
  • Taasvoogesitage muusikat (sh vinüüli) teistesse Audio Pro kõlaritesse, mille olete ühendanud oma kodu multiroom süsteemiga.

Tänu paljude erinevate teenuste toele saab C20-ga muusikat nautida mitmel erineval viisil. Voogesitage heli oma nutitelefonist, arvutist või Macist Apple Airplay 2, Google Casti, Audio Pro Multiroomi või Bluetoothi kaudu; kuulake Spotify Connecti kaudu oma lemmiklugusid; või ühendage spetsiaalse liinisisendi kaudu vanemad seadmed, näiteks CD-mängijad.

C20-l on ka sisseehitatud liikuva magnetiga (MM) eelvõim, mis võimaldab teil nautida oma hinnalist vinüüli ilma lisavarustust kasutamata: lihtsalt ühendage oma plaadimängija C20-ga ja pange nõel plaadile!

C20 toetab ARC-ühendust, mis võimaldab teil kasutada kõlarit mitte ainult muusika, vaid ka oma lemmiktelesaadete ja -filmide nautimiseks. Lihtsalt ühendage kõlar oma teleri ARC-väljundiga, istuge maha ja laske C20-l oma vaatamiskogemus teisele tasemele viia.

Tänu akustiliselt häälestatud puidust korpusele ja 190 W võimsusele pakub C20 rikkalikku, kaasahaaravat ja täidlast heli, mis suurendab teie ekraanil kuvatava naudingut ja põnevust. Ja tänu ARC-funktsioonile saate C20 isegi teleri kaugjuhtimispuldi abil juhtida.

Teie kuulamisvalik mitme kõlari kasutamisel ei piirdu ka ainult voogedastusteenuste heliga – saate muusikat uuesti voogesitada teistesse Audio Pro kõlaritesse, mille olete mitmeruumilise süsteemiga ühendanud. Pange peale vinüül grammofonile, mis on ühendatud salongi C20-ga, ja laske sellel mängida kogu majas!

Audio Pro C20 on saadaval akustiliselt häälestatud puidust korpusega, mis on värvitud pehme satiinvalge, stiilse halli või klassikalise musta värviga. Kootud kangast esiosa kinnitatakse C20 külge magnetitega ja seda saab hõlpsasti eemaldada, mis annab võimaluse valida kahe väga erineva välimuse vahel olenevalt Teie maitsest.