ELEME - Online store

Cardo Packtalk Custom avab isikupärastamise võimaluse

Cardo uusim võrgukommunikaator pakub valdkonna esimest skaleeritavat teenindusplaani, võimaldades sõitjatel kohandada oma suhtluskogemust millal iganes nad soovivad.

Cardo vastavas valdkonnas esimene võrgukommunikaatori teenus pakub Pay-Per-Feature liitumisplaane, mis võimaldab sõitjatel hankida kõike, mida nad vajavad, ja mitte midagi, mida nad ei vaja.

Sõitjad saavad oma kiivriseadme suhtluskogemust isikupärastada, valides Cardo Connecti rakenduses kolme tellimuspakkumise hulgast, sealhulgas HÕBE, KULD ja PLATINUM. PACKTALK CUSTOM on kohe karbist välja võetud funktsioonidega, mis sisaldavad Cardo teise põlvkonna dünaamilist võrgusuhtlust, Bluetooth 5.2 tehnoloogiat, õhu kaudu allalaetavaid värskendusi ja täielikult veekindlat disaini. Iga tasulise funktsiooni paketi täiendatud funktsioonide hulka kuuluvad muusika jagamine, heliprofiilid, universaalne Bluetooth suhtlus, häälkäsklused ja palju muud.

SILVER paketi põhifunktsioonid hõlmavad kõike baaspaketis sisalduvat koos muusika jagamise, heliprofiilide ja kiirvalimisega. Sõitjad, kes otsivad rohkem funktsioone, võivad valida GOLD-paketi, mis sisaldab põhi- ja hõbedaseid funktsioone, kuid laieneb ka universaalsele Bluetoothi suhtlusele ja teise kanali ühendusele. Sõitjad, kes soovivad sõita kõigi kellade ja viledega, saavad minna üle PLATINUMile, mis sisaldab kõiki varasemaid madalama astme funktsioone, kuid on täiustatud häälkäskluste ja ökorežiimiga.

PACKTALK CUSTOM kasutab Cardo Connecti rakendust koos Apple Pay ja/või Google Payga, et anda sõitjatele võimalus igal ajal vajalikke funktsioone täiendada ja/või neid vähendada. Lihtsalt looge ühendus rakendusega, valige oma pakett ja nautige soovitud funktsioone.

PACKTALK CUSTOM ühildub ka valitud PACKTALK NEO tarvikutega, nagu 2nd Helmet 40 mm HD komplekt ja 2. kiivrikomplekt JBL.

Ostmiseks saadaval: ELEME.ee - Teie veebipood