ELEME - Online store

Rõõmusta oma lapsi ilusate ja praktiliste kinkidega

Ei ole just eriti meeldiv joosta viimasel minutil mööda poode tõdemaks, et parimad kingid on juba kellegi poolt ära ostetud Meil on selle vältimiseks lahendus -säästa oma aega ja vali Huffy jõulukingi pakkumised.


Disney Princess vanker on pisikestele printsessidele suurepärane valik kuna iga tüdruk on tahtnud olla printsess. 
The Disney Princess valge hobusega vanker on kigitus, mis ei saa jääda märkamatuks – kuna vanker on varustatud akutoitega saab laps kodus suuremas ruumis ja ka väljas hõlpsalt liikuda. See pimestav kuninglik vanker on kaunistatud popimate Disney printsessidega: Belle, Cinderella, Rapunzel, Jasmine, Aurora ja Tiana. Samal ajal kui laps jälgib ilusat vankrit, libiseb kuninglik  hobune vastupidavatel ratastel ja pöördub vankrit juhtima. Et sõit oleks lõbusam, saab esiada Disney printsesside helisid. Sõidut puhates saab laps harjata ja punuda hobuse mängulakka ja -saba.


Huffy Pikne McQueen auto sobib igale pisikesele McQueen´i ja võidusõiduauto fännile. Punane võidusõidugraafika, vilkuvate välgunoolte, täätavate esitulede ja suurepärase autoheliga. Kergesti avatavad uksed ja gaasipedaal võimaldab lapsel tunda, et ta sõidab oma esimese autoga. Valitav edasi- ja tagasikäik mis on juhitav jalgpedaaliga tagab tõelise rallitunde. See ralliauto sobib 3-7 aasta vanusele lapsele.


Nende jaoks, kes pole vankri ja autofännid soovitame valida Spiderman, Frozen või Cars tõuksi. Tõuksid on varustatud integreeritud mullimasinaga, mis sõites genereerib mulle. Kõik mida selleks on vaja, on täita mahuti lemmikmulliseguga ja lihtsalt sõita. See tõuks sobib 3-5 aastasele lapsele.



Kõik tooted saadaval ELEME.ee - Teie veebipood