ELEME - Online store

VAAST E/1 VÕITIS KATEGOORIA “SUUREPÄRANE TOOTEDISAIN”

VAAST-i murranguline linna pendelrände e-jalgratas E/1 on võitnud Frankfurdis Saksamaa disainiauhindade jagamisel suurepärase tootedisaini auhinna – kategoorias jalgrattad ja elektrijalgrattad.

Võit tähistab kaubamärgi  pedeleci lipulaeva  kolmandat kõrgetasemelist saavutust 12 kuu jooksul, olles võitnud ka ABC auhindade jagamisel parima transpordi auhinna ning Disaini- ja innovatsiooniauhindade jagamisel Urban kategooria.

E/1 ei ole lihtsalt järjekordne e-ratas; see on viinud kaherattalise e-transpordi täiesti uuele tasemele ning võimaldanud meil pakkuda mugavust ilma esteetikat ja disaini kaotamata.

E/1 on esimene mitmeotstarbeline linnaseikluse e-jalgratas, mis ühendab VAAST-i suurepärased sõitjale keskendunud spetsifikatsioonid brändi planeedile keskendunud säästva arenguga. Selle tipptasemel disain sisaldab uuenduslikku NAILD R3ACT vedrustussüsteemi, mis võimaldab 100 mm liikuvust ja eraldab üksteisest ratturi-, istmetorni-, aku ja mootori raskused. See ainulaadne vedrustuse disain vähendab vibratsiooni kuni 20% maksimaalse mugavuse tagamiseks.

Avatud monoraam ja täielikult integreeritud Bosch 4 Performance CX Drive mootor tagavad samal ajal erakordselt klanitud ja mugava sõidu madala raskuskeskmega ja suure jõudlusega.

VAAST E/1 peegeldab brändi pühendumust jätkusuutlikkusele, kuna see on toodetud säästva päritoluga materjalidest, mille pakendid on täielikult plastikust vabad.

Telli nüüd: ELEME.ee - Teie veebipood