ELEME - Online store

Shokz OpenFit – heli tulevik koos avatud kõrva kujundusega

Shokz OpenFiti turuletoomisega on Shokzist saanud avatud kõrva kõrvaklappide tehnoloogia selge liider.

Traditsioonilised juhtmevabad kõrvaklapid isoleerivad meid sageli ümbritsevast maailmast, blokeerides välised helid. Shokz OpenFit pakub teistsugust lähenemist.

Kasutades luujuhtivust või DirectPitch™ tehnoloogiat, edastavad need avatud kõrva kõrvaklapid heli takistusteta teie kõrvakanalisse. See tähendab, et saate nautida oma lemmikmuusikat, olles samal ajal ümbritsevaga kursis.

Olenemata sellest, kas lähete linnas jooksma või kontrollite lapsi, kui majas on liiga vaikne, võimaldab Shokz OpenFit olla seotud ja maailmaga ühenduses.

Shokz OpenFit annab teile võimaluse nautida muusikat ja taskuhäälingusaateid ilma oma turvalisust ohustamata, olgu selleks siis tagant lähenevat autot kuuldes või sõbraga vestledes. Vaadake näidisolukordi, kus Shokz OpenFit on kasulik:

  • Väljas sportimine, nagu jalgrattasõit, sörkimine või matkamine. Avatud kõrva disain võimaldab kuulda olulisi keskkonnamärke, nagu lähenevad sõidukid, võõrad või kohtumised metsloomadega.
  • Püsige kõnedes või videokonverentsides, olles samas ümbritsevast teadlik. Saate kuulda oma kaaslast, lapsi või lemmikloomi, kui nad teid vajavad, ning saavutada töö- ja eraelu tasakaalu ning tõhusat suhtlemist kodust.

Mugavus on kõrvaklappide puhul esmatähtis, eriti pikaajalisel kasutamisel. Shokz OpenFit seab mugavuse esikohale kolmel viisil:

  • Ei mingit survet ega pigistamist – OpenFit tagab mugava istuvuse, mis ei pigista ega avalda kõrvu survet. 
  • Turvaline ja õhuline – ergonoomiline delfiinikaarega kõrvakonks tagab, et kõrvaklapid toetuvad kindlalt kõrvade ümber, võimaldades loomulikku õhuvoolu ja minimeerides ebamugavustunnet pikaajalisel kandmisel.
  • No Ear Fatigue – avatud kõrva disainiga ei pea te muretsema traditsiooniliste kõrvaklappidega seotud kõrvade väsimise pärast. Kõrvaklapid istuvad tihedalt teie kõrva kohal ega libise ära, nii et te ei pea muretsema, et need on teie kõrvakanali jaoks liiga suured või liiga väikesed.

OpenFit võimaldab teil kogu päeva kõnedes osaleda, tundide kaupa oma lemmiklugusid või taskuhäälingusaateid nautida ja isegi peaaegu unustada, et kannate  kõrvaklappe.

Shokz OpenFit vajab väga vähe hooldust ja avatud kõrva disainiga väldite otsest kokkupuudet kõrvaklappide ja kuulmekäigu vahel, vähendades seeläbi bakterite vohamise ohtu.

Kõrvaklapid on ka veekindlad, võimaldades muretult nautida muusikat higise treeningu ajal või isegi vihma korral.

Telli nüüd:  ELEME.ee - Teie veebipood