ELEME - Online store

Miks valida Shokz avatud kõrva kõrvaklapid?

2011. aastal andis Shokzi tiim välja oma esimesed avatud kõrva kõrvaklapid, alustades teekonda, et avastada muusika kogemise võlu, kuulates samal ajal ümbritsevat.

Uuenduslikud lahtise kõrvaga kõrvaklapid on pälvinud miljonite spordihuviliste ja aktiivse elustiiliga inimeste tähelepanu,  erinedes traditsioonilistest kõrvasisesest ja kõrvapealsest disainidest.

Erinevalt tavapärastest heliseadmetest, mis blokeerivad ümbritseva müra, võimaldavad Shokzi avatud kõrvaga tooted teil olla tähelepanelik võimalike ohtude, sealhulgas liikluse, metsloomade ja jalakäijate suhtes.

Shokzi omanäoline avatud kõrva disain ja kerge titaanraam muudavad need nii mugavaks, et te vaevu tunnete, nagu kannaksite kõrvaklappe, mistõttu need sobivad ideaalselt pikemaks kasutamiseks.

Erinevalt teistest kõrvaklappidest, mis võivad kasutamise ajal paigast nihkuda, tagab Shokzi ümbritsev titaanraam mugava ja turvalise istuvuse, tagades, et teie kõrvaklapid püsivad paigal ka kõige rangemate tegevuste ajal.

Shokz aitab teil teadvustada toimuvat,  et saaksite õues jooksmise ajal nautida loodushääli või kuulda selgelt töökaaslase häält tähtsa konverentskõne ajal.

Püsige ühenduses inimestega, kes on teile olulised, olgu selleks teie jooksupartnerid, kolleegid, lähedased või teid ümbritsev maailm.

OSTA Nüüd:ELEME.ee - Teie veebipood