ELEME - Online store

Pühendage end driftimissseiklustesse koos Razor Crazy Cart Shiftiga

Koos Razor Crazy Cart Shiftiga tunnevad nooremad lapsed ennast professionaalsete driftijatena, nüüd saad ringe teha ja driftida nagu ei kunagi varem.

Crazy Cart Shift on loodud pakkumaks lusti igal tasemel sõitjale – alguses on lõbus keerutussessioon, mis areneb enneolematuks driftimiskogemuseks kui juhid õpivad paremini tunnetama ja juhtima.

Lihtsustatud driftisüsteem lülitub automaatselt sisse, nii et sõitjad saavad mõlemad käed roolil hoida, keskendudes samal ajal roolile ja gaasi juhtimisele, nagu profid!

The Crazy Cart Shift jõuallikaks on Razor’i patenteeritud Power Core™ rummumootori tehnoloogia - hooldusvaba jõuülekandesüsteem, mis on ühteaegu võimas ja tõhus.

Peidetud tippkiiruse reguleerimise lüliti võimaldab vanematel valida oma lapsele sobiva maksimumkiiruse: 4 km/h algajatele ja noorematele juhtidele või 13 km/h täielikuks Crazy Cart shift kogemuseks.

Algusest peale ümberkujundatud uus Crazy Cart Shift pakub ainulaadset driftimiskogemust, mis on kohandatud noorematele juhtidele!

Lapsed on sellest kingitusest väga põnevil - see on ideaalne kingitus mitte ainult poistele vaid ka tüdrukutele. Kes ütles, et tüdrukud ei oska driftida?

Vaid Eleme.ee veebipoest allhindlus 19% , maksumus vaid  219,99 EUR

Kiirusta, toode on saadaval piiratud koguses.