ELEME - Online store

Kaasaskantavad mänguprojektorid suurendavad teie mängukogemust kõikjal

Kaasaskantava mänguprojektoriga tagatakse mängijatele ainulaadne mängukogemus iga mänguga. Lihtne kasutada, see seade asendab teie klassikalise ekraani.

Erinevalt traditsioonilistest ekraanidest võimaldab kaasaskantav mänguprojektor saada suuremat pilti. See parandab teie mängumugavust. Te ei pea oma ekraanile liiga lähedal seisma. Kaasaskantav projektor pakub maksimaalset mängu sisseelamise võimalust. Saate mänge paremini analüüsida ja teha kõiki liigutusi, mida soovite.

Mis puutub professionaalsetesse mängijatesse, siis nad ei nõua pildikvaliteedi osas mitte midagi muud kui täiuslikkust.

Kõrge eraldusvõime ja muljetavaldava heledusega projektorid tagavad kristallselge ja nõelterava pildi, mis viib teid tegevuse keskmesse. On aeg oma mänguteekonna taset tõsta kaasaskantava mänguprojektoriga, mis muudab teie mängud reaalsemaks nagu ei kunagi varem.

Kaasaskantav mänguprojektor on mängijate seas populaarne ka selle mitmekülgsuse ja kaasaskantavuse tõttu. Näiteks saate sellest teha tõelise kodukino, et vaadata sarju või filme. Kaasaskantav projektor on samuti kompaktne ja väga kerge. See on kergesti liigutatav. Seetõttu saate oma mänge nautida igas toas või oma sõbra juures.

Kaasaskantava mänguprojektori paigaldamine ei saa olla lihtsam. See sisaldab automaatset reguleerimissüsteemi. Seda on lihtne kasutada.

XGIMI MoGo 2 Pro:

Pildi- ja helikvaliteedi poolest on XGIMI MoGo 2 Pro kahtlemata parim sülearvuti mänguprojektor. Selle eesmärk on tagada mängijatele optimaalne visuaalne mugavus. Tänu DLP-maatriksile projitseerib see seade pilte Full HD-s. Sellel oli HDMI-port, mis võimaldab visuaalset sisu kujutada 3D-vormingus. XGIMI MoGo 2 Pro projektor ühendab Wi-Fi ja Android TV. See teeb sellest projektorist mitmekülgse seadme ja ideaalse valiku professionaalsetele mängijatele.

XGIMI Halo+:

XGIMI Halo+ on ka üks parimaid XGIMI kaasaskantavaid mänguprojektoreid. Tegemist on taskumudeliga. See on ülikompaktne ja võib teiega kaasas olla kõikjal, kuhu lähete. See on varustatud laetava akuga, mille autonoomia on 2 tundi. Tänu Google'i assistendi funktsioonile saate oma seadet häälega juhtida. Sellel on ka Chromecast juhtmevaba voogesituse jaoks.

XGIMI HORIZON Pro:

Sellel kaasaskantaval Ultra HD DLP-mänguprojektoril on võimas LED-valgustus koos 16-vatise helisüsteemiga. Integreeritud Android TV süsteem muudab XGIMI HORIZON Pro ühilduvaks kõigi voogedastusrakendustega. Selle projektoriga on kaasas ka esikaamera, mis võimaldab automaatselt teravustada. Kohandatud režiim võimaldab parandada pildikvaliteeti.